RUILEN & RETOUR

Verzakingsrecht bij een online aankoop

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

 

Retourneren bij een online aankoop

Indien je van je aankoop wenst af te zien, dan kan dit door een mail te sturen naar info@lotsoflili.be om ons hiervan op de hoogte te brengen. 

Je aankoop dient ongebruikt en in de originele verpakking teruggezonden te worden, dit binnen de 14 werkdagen.  

Verzendingskosten om het pakje terug te zenden naar ons zijn voor eigen rekening. 

 

Praktische regelingen betreffende het terugzenden

1. Stuur een email naar info@lotsoflili.be met vermelding van je ordernummer en de reden van de retour. 

 

2. Stuur je retour terug naar: 

Lots of Lili

Astridlaan 5

8310 Assebroek

België

Graag je naam en ordernummer vermelden bij de retourzending. 

 

3. Van zodra de retour terug is, betalen we het bedrag van je bestelling terug. De verzendingskosten worden niet terugbetaald. 

Indien de geretourneerde producten beschadigd zijn en dus niet correct teruggestuurd werden volgens de wetgeving van het verzakingsrecht, wordt de bestelling niet terugbetaald. 

 

4. Welke artikelen worden niet geruild en kunnen niet geretourneerd worden. 

- goederen die volgens de specificaties van de consument zelf zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben

- levensmiddelen en voedingswaren

- goederen die kunnen bederven of niet lang houdbaar zijn (bv. voedingswaren, bloemen & planten)

 

5. Indien je voor het retourneren wenst gebruik te maken van het modelformulier voorzien door de wetgever economisch recht, dan kun dit formulier hier downloaden. 

 

Ruilen in de fysieke winkel

Artikelen aangekocht in de fysieke shop (Astridlaan 5, 8310 Assebroek) kunnen geruild worden binnen de 7 kalenderdagen, op vertoon van het kasticket. 

Ruilen kan enkel indien het product in ongebruikte en onbeschadigde staat én in originele verpakking wordt teruggebracht en op vertoon van het kasticket.  

Goederen worden niet terugbetaald. Je kan echter wel een tegoedbon ontvangen voor het teruggebrachte goed, met een geldigheidsdatum van 3 maanden.